Ole-Mikal Nilsen

Født: 30. august 1955 (64 år)

Beskjeftigelse: Skribent

Nasjonalitet: Norge

Ole-Mikal Nilsen (født 30. august 1955) er en norsk forfatter. Han har utgitt flere spenningsbøker for barn og ungdom, blant annet fem lettlestbøker som er illustrert av Jens Kristensen.[1][2]

Bibliografi

  • 1995: Stormskarvenes hemmelighet – ungdomsbok
  • 1996: Ned i skjul – ungdomsbok
  • 1997: Svarte skygger – ungdomsbok
  • 1998: Alle for en – ungdomsbok
  • 2003: Den sorte fare – lettlestbok
  • 2004: Det gule gjenferd – lettlestbok
  • 2005: Døden lyser blått – lettlestbok
  • 2005: Hvite hemmeligheter – lettlestbok (utsendt 2006)
  • 2007: De blodrøde bokstavene – lettlestbok
  • 2008: Salme for en varslet død – ungdomsroman
  • 2009: Når Katten Kommer – ungdomsbok
  • 2010: Den Grønne Trussel – barnebok

Alle bøkene er utgitt på Gyldendal forlag.

Referanser

  1. ^ gyldendal.no
  2. ^ litteraturnettnordnorge.no Arkivert 31. januar 2016 hos Wayback Machine.


Denne siden bruker materiale fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA