Kathrine Nedrejord

Kathrine Nedrejord

Født: 16. september 1987 [1] (33 år) Kjøllefjord

Beskjeftigelse: Skribent

Nasjonalitet: Norge

Kathrine Olsen Nedrejord (født 16. september 1987 i Kjøllefjord) er en norsk forfatter som bor og studerer i Paris.[2]Fra 2018 er hun husdramatiker på Nationaltheateret [3]

Bibliografi

  • 2010: Transitt – roman, Oktober forlag
  • 2014: Trengsel – roman, Oktober
  • 2016: Hvem er jeg når du blir borte? – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2018: Forvandlinga – roman, Oktober
  • 2018: Slepp meg – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2019: Det Sara skjuler – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2020: Lappjævel! – ungdomsroman, Aschehoug

Priser og utmerkelser

  • 2018: Havmannprisen for Forvandlinga

Referanser

Kilder

Eksterne lenker

Denne siden bruker materiale fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA