Kathrine Nedrejord

Født: 16. sep. 1987 [1] (33 år) Kjøllefjord

Beskjeftigelse: 6 oppføringer Skribent, dramatiker, oversetter, artist, romanforfatter, barnebokforfatter

Nasjonalitet: Norge

Kathrine Olsen Nedrejord (født 16. september 1987 i Kjøllefjord) er en norsk forfatter som bor og studerer i Paris.[2]Fra 2018 er hun husdramatiker på Nationaltheateret [3]

Bibliografi

  • 2010: Transitt – roman, Oktober forlag
  • 2014: Trengsel – roman, Oktober
  • 2016: Hvem er jeg når du blir borte? – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2018: Forvandlinga – roman, Oktober
  • 2018: Slepp meg – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2019: Det Sara skjuler – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2020: Lappjævel! – ungdomsroman, Aschehoug
  • 2021: Det finnes ingen sannhet – ungdomsroman, Aschehoug

Priser og utmerkelser

  • 2018: Havmannprisen for Forvandlinga

Referanser

  1. ^ www.birthday.no[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ «Forfatterprofil på Aschehoug». Arkivert fra originalen 19. februar 2017. Besøkt 4. mai 2016. 
  3. ^ Forfatterprofil på Oktober forlag

Kilder

Eksterne lenker

 

Forrige mottaker:
Gøhril Gabrielsen
Vinner av Havmannprisen

(2018)
Neste mottaker:
Kjersti Anfinnsen


Denne siden bruker materiale fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA