Kristine Storli Henningsen

Født: 10. juli 1974 (46 år) Oslo

Beskjeftigelse: Forfatter, skribent

Nasjonalitet: Norge

Kristine Storli Henningsen (født 10. juli 1974)[1] er en norsk forfatter og journalist, bosatt i Drammen.[2]

Hun driver også bloggen www.antisupermamma.no[3] Hun ga i 2011-2012 ut tretten romaner i serien Sofia på Måkøya på Schibsted Forlag.[3] Romanen I skyggen av store trær som hun ga ut på Gyldendal Norsk Forlag i 2012 er oversatt til tysk og polsk.

Bibliografi

Sofia på Måkøya

  • 2011 – 1 Vikaren
  • 2011 – 2 Mørke følelser
  • 2011 – 3 Flammer
  • 2011 – 4 Brutte løfter
  • 2011 – 5 Ulykken
  • 2011 – 6 Hjemkomsten
  • 2012 – 7 Fallet
  • 2012 – 8 Veien tilbake
  • 2012 – 9 Oppdagelsen
  • 2012 – 10 Sammenbruddet
  • 2012 – 11 Forsoningen
  • 2012 – 12 Kjærlighetsreisen
  • 2012 – 13 Tilbake til begynnelsen

Østenfor Vest

  • 2014 – 1 Gjelden
  • 2014 – 2 Forsvinningen
  • 2014 – 3 Skjult
  • 2014 – 4 Angrepet
  • 2014 – 5 Forfalskningen
  • 2014 – 6 Alliansen
  • 2014 – 7 Sjokket
  • 2014 – 8 Oppklaringen

Andre

  • 2012 – I skyggen av store trær – roman, Gyldendal
  • 2013 – Innlandshete – roman, Gyldendal
  • 2014 – Om vi heftes underveis : Krigsseilerne og deres familier – dokumentar, Cappelen Damm
  • 2015 – Antisuper – sakprosa, Flux
  • 2016 – Irma Dahl – Den dedikerte begravelsesagenten – roman, Juritzen
  • 2017 – Nærhet i tastenes tid – sakprosa, Flux
  • 2019 – Den som elsker deg høyt – krim, Gyldendal

Deltagelse i antologi

  • Bruer: en antologi med 23 drammensforfattere, Liv forlag (2014)

Referanser

  1. ^ «Kristine Storli Henningsen (10.07.1974)». forfatterkatalogen.no. Besøkt 11. desember 2015. [død lenke]
  2. ^ «Presentasjon av Kristine Storli Henningsen». Nettstedet til Gyldendal Norsk Forlag. Besøkt 11. desember 2015. 
  3. ^ a b «Presentasjon av Kristine Storli Henningsen». Nettstedet til Schibsted Forlag. Arkivert fra originalen 22. desember 2015. Besøkt 11. desember 2015. 

Kilder

personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)
Det finnes mer utfyllende artikkel/artikler på  .

Denne siden bruker materiale fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA