Kristine Storli Henningsen

Født: 10. juli 1974 (45 år) Oslo

Beskjeftigelse: Forfatter, skribent

Nasjonalitet: Norge

Kristine Storli Henningsen (født 10. juli 1974)[1] er en norsk forfatter og journalist, bosatt i Drammen.[2]

Hun driver også bloggen www.antisupermamma.no[3] Hun ga i 2011-2012 ut tretten romaner i serien Sofia på Måkøya på Schibsted Forlag.[3] Handlingen i denne serien er lagt til Finnmark. Romanen I skyggen av store trær som hun ga ut på Gyldendal Norsk Forlag i 2012 er oversatt til tysk og polsk.

Bibliografi

Sofia på Måkøya

  • 2011 – 1 Vikaren
  • 2011 – 2 Mørke følelser
  • 2011 – 3 Flammer
  • 2011 – 4 Brutte løfter
  • 2011 – 5 Ulykken
  • 2011 – 6 Hjemkomsten
  • 2012 – 7 Fallet
  • 2012 – 8 Veien tilbake
  • 2012 – 9 Oppdagelsen
  • 2012 – 10 Sammenbruddet
  • 2012 – 11 Forsoningen
  • 2012 – 12 Kjærlighetsreisen
  • 2012 – 13 Tilbake til begynnelsen

Østenfor Vest

  • 2014 – 1 Gjelden
  • 2014 – 2 Forsvinningen
  • 2014 – 3 Skjult
  • 2014 – 4 Angrepet
  • 2014 – 5 Forfalskningen
  • 2014 – 6 Alliansen
  • 2014 – 7 Sjokket
  • 2014 – 8 Oppklaringen

Andre

  • 2012 – I skyggen av store trær – roman, Gyldendal
  • 2013 – Innlandshete – roman, Gyldendal
  • 2014 – Om vi heftes underveis : Krigsseilerne og deres familier – dokumentar, Cappelen Damm
  • 2015 – Antisuper – sakprosa, Flux
  • 2016 – Irma Dahl – Den dedikerte begravelsesagenten – roman, Juritzen
  • 2017 – Nærhet i tastenes tid – sakprosa, Flux
  • 2019 – Den som elsker deg høyt – krim, Gyldendal

Deltagelse i antologi

  • Bruer: en antologi med 23 drammensforfattere, Liv forlag (2014)

Referanser

  1. ^ «Kristine Storli Henningsen (10.07.1974)». forfatterkatalogen.no. Besøkt 11. desember 2015. [død lenke]
  2. ^ «Presentasjon av Kristine Storli Henningsen». Nettstedet til Gyldendal Norsk Forlag. Besøkt 11. desember 2015. 
  3. ^ a b «Presentasjon av Kristine Storli Henningsen». Nettstedet til Schibsted Forlag. Besøkt 11. desember 2015. 

Kilder

personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)


Denne siden bruker materiale fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA