Hege Løvstad Toverud (født 1968) er født i Tromsø, oppvokst i Lyngseidet og Mosjøen og er bosatt i Oslo. Hun arbeider som journalist og forfatter. Romanserien Liljas dans ble gitt ut under navnet Hege Løvstad.

Bibliografi

Liljas dans – Cappelen

  • Ilddåp –  2007
  • Triumf – 2007
  • Rivaler – 2007
  • Svanesang – 2007
  • Vardøger – 2007
  • Søstre – 2008
  • Forlis – 2008

Solens barn – Cappelen Damm

  • Karolines valg – 2019
  • Der veiene skilles – 2019
  • Mørke krefter – 2020
  • Gjensynet – 2020
  • Flukten – 2020
  • Den fremmede – 2020
  • Stemmer fra fortiden – 2020