Runo Isaksen

Runo Isaksen

Født: 23. juli 1968 (51 år) Lyngen

Beskjeftigelse: Skribent, journalist

Nasjonalitet: Norge

Utmerkelser: Aschehougs debutantstipend (1997 )

Runo Isaksen (født 23. juli 1968 i Lyngen) er en norsk forfatter. Han arbeider som journalist ved Universitetet i Bergen.

Bibliografi

  • Åpen bok – roman (1997) ISBN 82-03-17883-9
  • Ren – roman (1998) ISBN 82-03-18010-8
  • Gloria – roman (2002) ISBN 82-03-18588-6
  • Stylitten – (2004) ISBN 82-03-18866-4
  • Litteratur i krig – sakprosa (2005) ISBN 82-02-22531-0
  • En perfekt dag – roman (2009) ISBN 978-82-03-19546-4
  • Noen har endelig funnet meg – roman (2013) ISBN 978-82-03-35485-4

Priser

  • Aschehougs debutantstipend 1997, for Åpen bok

Kilder

Eksterne lenker


Forrige mottaker:
Harald Simonnæs
Vinner av Aschehougs debutantstipend

(1997)
Neste mottaker:
Bjarte Breiteig


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA