Milly Lyngheim

Født: 8. mars 1935 (83 år) Dønna

Beskjeftigelse: Forfatter

Nasjonalitet: Norge

Milly Lyngheim (født 8. mars 1935) er en norsk forfatter som er født og oppvokst på Dønna. På begynnelsen av 1960-tallet flyttet hun til Lier,[1] senere Oslo.

Bibliografi

  • 1980: Mann og kone i vinduskarmen, kåseri
  • 1981: Trollskog, eventyr
  • 1982: Da nattergalen ble sangfugl, eventyr
  • 1984: Tid for kjærlighet, dikt og prosa
  • 1985: Cantilena, dikt
  • 1987: Min elskede, grip dit kompass, dikt
  • 1988: Veiene til EbbanAlin, eventyr
  • 1992: Alfa-Beate, barnebok
  • 1993: Skattene på havets bunn, barnebok
  • 1995: Barndom, dikt og prosa
  • 1997: Jonnette, roman
  • 2001: Eventyr, roman
  • 2003: Langt nord i livet, fortellinger
  • 2006: Håp for Håp, roman
  • 2011: Spiren fra Håp, roman
  • 2013: Anns Håp, roman

Referanser

Kilder


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA