Easterine Kire

Født: 1959 Nagaland

Utdannet ved: Savitribai Phule Pune-universitetet

Beskjeftigelse: Lyriker, skribent

Nasjonalitet: India

Easterine Kire Iralu (født 1959 i Nagaland,India) er forfatter og litteraturviter[1]. Hun kom til Tromsø i 2005 som Fribyforfatter.

Bibliografi

  • 1982 Kelhoukevira J.B.Lama
  • 2001 Folk Elements in Achebe Ura Academy
  • 2002 The Windhover Collection Steven Herlekar
  • 2003 A Naga Village Remembered Ura Academy
  • 2006 Ah People of Tromsø Nival Forlag
  • 2007 A Terrible Matriarchy Zubaan
  • 2007 Tre nagaer i Norge Avvik forlag
  • 2009 MARI Harper-Collins
  • 2009 Løven i kjøleskapet Barklive
  • 2009 Naga Folktales Retold Keviselie
  • 2011 Once in a Faraway Dorg Barkweaver
  • 2011 Life on Hold Barkweaver
  • 2011 Forest Song Barkweaver
  • 2011 A Slice of Stavanger Barkweaver
  • 2012 Dinkypu Barkweaver
  • 2012 Jazz Poetry Barkweaver
  • 2013 Different Strokes Barkweaver
  • 2013 A Study Guide to A Terrible Matriarchy
  • 2014 Thoughts after Easter Barkweaver
  • 2014 My book of Angels Barkweaver
  • 2014 When the river sleeps. Denne kom ut på norsk i 2018 på Orkana Forlag med tittelen Mens elva sover
  • 2015 The Dancing Village Barkweaver
  • 2016 Son of the Thundercloud Barkweaver

Priser og utmerkelser

  • Hindu Prize 2015 for When the river sleeps [2]

Referanser


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA