Anne Gjeitanger

Født: 15. januar 1963 (56 år) Oslo

Beskjeftigelse: Skribent

Nasjonalitet: Norge

Anne Gjeitanger (født 15. januar 1963 i Oslo) er en norsk forfatter som debuterte med romanen Incontro i 2005. Hun jobber til daglig med alternativ terapi. Før hun flyttet til Sandefjord var hun forlagskonsulent i Forlaget Oktober.

Bibliografi

  • Incontro – roman (2005) ISBN 9788249503704[1]
  • Peters morgen – roman, 2006 om apostelen Peter ISBN 9788230001899
  • Juni, september, oktober, mai – roman 2007 ISBN 9788249505258
  • Begynnelse i november – roman (2008) ISBN 9788249505982
  • Hente seg hjem – roman (2009) ISBN 9788249506675
  • Komposisjon i hvitt og grønt – roman (2010)
  • The love book – roman, (2012)
  • Pistis Maria : arven etter Maria Magdalena – sakprosa, (2014)
  • I kamelens øye : Pistis Maria II – sakprosa, (2015)
  • Vinterindianere – roman, (2015)
  • Pistis Maria : tredje bok – sakprosa, (2016)
  • Pistis Maria IV : oppvåkningen – sakprosa, (2017)
  • En reise til reinens rike – sakprosa (2019)

Referanser

  1. ^ «På grensen av parodien»; Dagsavisen, 02.11.2005

Eksterne lenker


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BY-SA