Ronny Trælvik (født 1968) er en forfatter, forlegger (Bok i Nord AS) og frilansjournalist fra Senja. Han har skrevet flere lokalhistoriske bøker fra dette området, som Senjafisket (fisket utenfor Senja fra annen verdenskrig og frem til 2006), Senjafolk (en billedbok om folket på Senja i gamle dager og det livet de levde da) og Senjaboka (en bok om bygdene på Senja, både før og nå).

Bibliografi

  • Den finaste tida (2006)
  • Senjafisket (2006)
  • Senjafolk (2007)
  • Samfunnsbyggeren Ole-Arvid Nergaard (2009)
  • Sykkelguiden: Nord-Norge (2009)
  • Nord og Sør – en munter harselas (2010)
  • Nordnorske gullkorn fra barnemunn (2011)
  • Hjemgjeld: nordnorsk krim (2013)
  • Båtan og havet (2014)
  • 25 år i brun tjeneste (2014)
  • Kyst og båter i Nordland (2015)
  • Nordnorsk kranglebok – humor (2016)

Eksterne lenker

Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA