Roar Petersen

Født: 1934 Svolvær

Død: 2006

Nasjonalitet: Norge

Roar Petersen (født 1934, død 2006) var en norsk forfatter fra Svolvær i Vågan kommune. Flere av bøkene hans hadde også handling som var relatert til Nord-Norge[1]. Romanen De kalte ham Skarven ble også spilt inn som film[2], den kom i 1965.

Bibliografi

  • Den som ikke har gjemt seg nå, (1959)
  • De kalte ham Skarven, (1961)
  • Mangt et hus å bygge, (1963)
  • Himmelen før vente, (1965)
  • Sånn kan det gå, (1970)
  • Som perler på en snor, (1971)
  • – og siden blir det ingen ting, (1977)
  • Gutten som brukte opp alle ordene, (1979)

Referanser


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA