Pus (Marie) Solberg

Pus (Marie) Solberg (født 1918, død 2005) var en barnebokforfatter som var født og oppvokst i Mafjordhavn på Ingøy i Finnmark. Hun var bosatt i Tromsdalen fra 1925.

Bibliografi

  • Britt fra Tromsø,  1946
  • Tone i nummer 11, 1963
  • Tone på flytur, 1965
  • På farlige veier, 1968
  • Mens frosen knaker : bok for gutter og jenter, 1971
  • Det vesle røde huset i skogen : bok for gutter og jenter, 1972
  • Barna ved Ishavet,  1976
  • Det blåser fra Nord, 1980
  • Drømmelandet, 1984