Milly Lyngheim

Født: 1935 Dønna

Beskjeftigelse: Forfatter

Nasjonalitet: Norsk

Periode: 1980 -2013

Milly Lyngheim (født 1935) er en forfatter som er født og oppvokst på Dønna. På begynnelsen av 1960-tallet flyttet hun til, og bosatte seg i, Lier.[1] I dag[når?] holder hun til i Oslo.

Bibliografi

  • 1980: Mann og kone i vinduskarmen, kåseri
  • 1981: Trollskog, eventyr
  • 1982: Da nattergalen ble sangfugl, eventyr
  • 1984: Tid for kjærlighet, dikt og prosa
  • 1985: Cantilena, dikt
  • 1987: Min elskede, grip dit kompass, dikt
  • 1988: Veiene til EbbanAlin, eventyr
  • 1992: Alfa-Beate, barnebok
  • 1993: Skattene på havets bunn, barnebok
  • 1995: Barndom, dikt og prosa
  • 1997: Jonnette, roman
  • 2001: Eventyr, roman
  • 2003: Langt nord i livet, fortellinger
  • 2006: Håp for Håp, roman
  • 2011: Spiren fra Håp, roman
  • 2013: Anns Håp, roman

Referanser


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA