Mikkel Bugge

Født: 29. mars 1978 (39 år)Sortland i Vesterålen

Yrke: forfatter og dramatiker

Nasjonalitet: Norsk

Utmerkelser: Havmannprisen

Debut: Novellesamlingen Yttersider i 2007

Mikkel A. Nilsen Bugge (født 29. mars 1978) er en norsk forfatter og dramatiker.

Bugge er født og oppvokst på Sortland i Vesterålen og er bosatt i Oslo. Han ble nominert til Brageprisen for Tauet (2014.)

Bugge debuterte med novellesamlingen Yttersider. I 2010 kom romanen Gå under jorda, som ble nominert til P2-lytterenes romanpris og Ungdommens kritikerpris. Han ble tildelt Havmannsprisen i 2011 for Gå under jorda. Bugge har også bidratt i ulike antologier.

Bibliografi

  • 2007 : Yttersider (novellesamling)
  • 2010 : Gå under jorda (roman)
  • 2014 : Tauet (novellesamling)

Dramatikk

  • 2010: Velkommen, Hålogaland teater
  • 2012: Drømmebyen, Den Nationale Scene

Priser

  • Havmannprisen – 2010

Kilder

Eksterne lenker

Forrige mottaker:
 Ellen Einan 
Vinner av Havmannprisen

(2010)
Neste mottaker:
 Frank A. Jenssen 
personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)
Det finnes mer utfyllende artikkel/artikler på  .

Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA