Magnus Meidell Wassvik

Født: 1921

Død: 1989

Nasjonalitet: Norge

Magnus Meidell Wassvik (født 1921, død 1989) var en lokal nord-norsk forfatter, dikter, tegner, maler og uavhengig journalist.

Han ble født på Meløy i Nordland fylke og bodde store deler av sitt liv i Glomfjord der han jevnlig foret lokalavisen med alt fra forskjellige typer journalistisk stoff til historikk, noveller, prosatekster, dikt og illustrasjoner. I tillegg til dette produserte han flere hundretalls malerier og veggmalerier.

I 1984 ga han ut diktsamlingen Dikt i dur og moll, som han også illustrerte selv, på Th. Blaasværs Forlag.

Bibliografi

  • Dikt i dur og moll, 1984
  • Tellror, 1985
  • Sjarkfiskeren Samuel, 1986
  • Nabokrangel, 1986
  • Bølgelek, 1987

Eksterne lenker

Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA