Magnus Jackson Krogh er en norsk forfatter, foredragsholder, blogger og skuespiller fra Kjøllefjord i Finnmark.

Krogh har spilt i flere reklamefilmer, dukket opp i realityserier som Hotel Cæsar, Dagens mann, NRKs nitimen, Typisk deg og har opptrådt i VGTVs serie i Oljebarna.

Han har fått stipend fra Lebesby kommune. I 2016 ble Krogh aktuell med bøkene om Turbo Tore. Bøkene handler om hvordan det er å vokse opp som barn i Norge i 2016, og handler mye om mobbing, selvbilde og ensomhet.[1]

Magnus reiser rundt med showet Samtalen, som er et humorshow om å leve med ADHD og janteloven. Showet ble utgitt på DVD i Juni 2017.

Bibliografi

Livet med adhd (bokserie):

  • 2014: ADHD: Min verste fiende og beste venn
  • 2015: ADHD: Bak masken
  • 2015: Jeg har adhd, har du det?
  • 2015: ADHD: Ustoppelig energi

Ungdomsbøker

  • 2016: Turbo Tore
  • 2016: Turbo 2re; superhelten som måtte ta medisin

DVD-utgivelser

  • 2017: Samtalen

Referanser

  1. ^ Barneboken Turbo Tore. Youtube. Besøkt 12. juni 2016

Eksterne lenker

Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA