Magne Myrvold

Magne Myrvold (født 1952) er en fotograf som er bosatt i Bodø. Han har gitt ut en mengde ulike fotobøker med bilder fra landsdelen i tillegg til sagnboken Trollfjell.

Bibliografi

  • Svartisen : en stopp på nordlandskysten, 1992
  • – i storm og stilla, 1997
  • Nusfjord : folket og fisken, 200-?
  • Det indre og ytre landskap, 2003
  • Welcome to the Arctic, 2005(?)
  • Trollfjell, sagn, 2005
  • Flyfoto Nordland : 1, 2007
  • Flyfoto Nordland : 2, 2007(?)
  • Flyfoto Nordland : 3, 2010(?)
  • HIAF i 100 : Glomfjord i omstilling : Haugvik industriarbeiderforening 100 år, 20104(?)
  • Panorama Nordland, 2015