For ordføreren i Modalen, se Knut Moe (ordfører)

Knut Moe (født 7. april 1909 i Bodø, død 17. februar 2006) var en norsk agronom og forfatter.

Moe var lenge fylkesagronom i Nordland fylke. Han var med på etableringen av Nordnorsk Forfatterlag på Kjerringøy i 1972, senere æresmedlem. I 1975 mottok han Nordland fylkes kulturpris.

Bibliografi

  • Vi overflødige, roman (1934)
  • Mir og Maktene, roman (1969)
  • Tapt land, roman (1971)
  • Treskjæreren, roman (1973)
  • Drømmen om en grønn hage, sakprosa (1977)
  • Hilderlandet, noveller (1981)
  • Gård og grend i Meløy. Bind 1-2, bygdebok (1981)


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA