Kato Løvstad

Kato Løvstad (født 1952) er en forfatter som er bosatt i Botnhamn i Lenvik kommune i Troms. Han har et eget forlag, Palatia, som gir ut verkene hans. Flere av dem er skrevet på nynorsk.

Bibliografi:

  • Freskus, fortellinger, 1975
  • Gyllen smaragd, dikt, 2004
  • Spor, dikt, 2005
  • Under nordlyset, dikt og mørketidsfortellinger, 2006
  • Varm september, dikt 2006
  • reise, dikt, 2007
  • Ja, du snakke, fortellinger 2008
  • En vanskelig vals. Høge hopp og djupe nedslag, fortellinger, 2009
  • Madeleine, roman, 2014

Sakprosa:

  • Glimt fra nord : 1940-45, 2012
  • Stønnesbotn : lokalhistorie, 2013