Erna Myhre Storfjord

Født: 1942 Bø

Nasjonalitet: Norge

Erna Myhre Storfjord (født 1942) er en norsk forfatter som er født og oppvokst i Bø i Nordland. Hun har gitt ut flere fag-og skjønnlitterære bøker henholdsvis for voksne og barn. Hun er bosatt i Sandnessjøen.

Bibliografi

  • Frostnatt, barnebok, (1986)
  • Duggfall, barnebok, (1987)
  • La oss snakke om det, (1989)
  • Angst : årsak og virkninger, (1989)
  • Befri deg selv fra angst og depresjon, (1992)
  • Underveis : min vei ut av angsten, (1993)
  • Videre alene, (1995)
  • Stopp mobbingen! : signaler, symptomer og tiltak, (1997)
  • Bedre hverdag, (1999)
  • Den merkelige gutten, barnebok, (1999)
  • Havdypets hemmeligheter og andre eventyr, (2002)


Teksten er henta fra Wikipedia, lisensiert under CC-BT-SA