Camilla Julie Jonette Rosa Aurora Skattvik

Camilla Julie Jonette Rosa Aurora Skattvik (født 1961) er en serieforfatter som er bosatt i Kautokeino.

Bibliografi

  • Bare lek, autobigrafi, 1980
  • For din skyld : roman, 1981
  • Stemmer fra fortiden, serieroman, 2006-2007
    • Skyggespill, 2006
    • Nattens gjerninger, 2006
    • Timen er slagen, 2006
    • Barnet som forsvant, 2006
    • Kalde spor, 2006
    • Tykkere enn vann, 2007
    • Identitet ukjent, 2007
    • Tyven, tyven, 2007
    • Bill. mrk., 2007
    • Den andre søsteren, 2007
    • Møte i Hurghada, 2007